FAQ

Waarom verlopen de inschrijvingen van de jeugd en de groepen via jullie webpagina en de individuele inschrijvingen 3.6 - 7 - 14 km via een andere website?

Voor de 3.6 - 7 - 14 km werken we samen met een externe organisatie nl kraftmanchrono. Deze verwerkt voor ons alle inschrijvingen, betalingen en levert ook een gepersonaliseerde borstnummer af. Voor de jeugd en groepen was dit moeilijker haalbaar.

 

Ik heb mijn kinderen ingeschreven voor de jeugdreeksen, zelf ben ik ingeschreven voor de 3.6 - 7 -14 km. Voor de jeugdinschrijvingen heb ik nog geen bevestiging ontvangen. Wel heb ik onmiddellijk een bevestiging gekregen van de inschrijving voor de 3.6 - 7 -14 km. Is dit normaal?

Ja hoor, dit is normaal. Voor de 3.6 - 7 - 14 km werken we samen met een externe organisatie nl kraftmanchrono. Deze verwerkt voor ons alle inschrijvingen, betalingen en levert ook een gepersonaliseerde borstnummer af. Voor de jeugd en groepen was dit moeilijker haalbaar.  Kraftman werkt met een geautomatiseerde antwoord bij inschrijving, wij verzenden onze antwoorden handmatig s'avonds of s'morgens, vandaar de vertraging.

 

Ik heb mijn kinderen ingeschreven voor de jeugdreeksen, zelf ben ik ingeschreven voor de 3.6 - 7 -14 km. VKan ik alles samen betalen?

Neen,  Voor de 3.6 - 7 - 14 km werken we samen met een externe organisatie nl kraftman chronotiming. Deze verwerkt voor ons alle inschrijvingen en betalingen. De jeugdreeksen en de groepen moeten zich inschrijven en betalen via Dwars Door Geluwe. Alle info vind je terug op onze website, pagina info & prijzen. Als je meer dan één kind hebt die meeloopt mag je uiteraard alle jeugd samen betalen. Maar de 3.6 - 7 - 14 km verlopen via www.kraftmanchronotiming.be.

 

Is er een start-to-run?

Onze 3.6 km is ideaal voor start-to-runners, namelijk een vlak parcours doorheen Geluwe van 2 plaatselijke ronden.

 

Tot wanneer kunnen we ons inschrijven?

Vooraf inschrijven kan tot 3 oktober. De dag zelf kan je jezelf en anderen inschrijven tot 15min voor de aanvang van uw reeks. Deze inschrijvingen de dag zelf vinden plaats in het sportcomplex Ter Linde, Tuinwijk 2 te Geluwe

 

Zijn er geldprijzen, tombola en goodybags voorzien?

Voor alle podiumlopers is er een mooie geldprijs voorzien, uiteraard is er een mooie goodybag voorzien voor alle lopers van de 3.6 - 7 en 14 km bestaande uit oa; een Kwaremont, waardebonnen, loopTshirt, chocolademelk, koekjes, loopgagdets,... kortom mooi gevuld. De tombola is er dit jaar in een kleinere versie. Onder da aanwezigen verloten we nog enkele waardebonnen, maar die kunnen wel oplopen tot 75€, dus zekerlijk de moeite waard.

 

Waar kunnen we ons verkleden? Zijn er vestiaires en douches voorzien?

In het sportcomplex Ter Linde, Tuinwijk 2  te Geluwe kan men zich verkleden en douchen. Tevens is er een vestiaire voorzien en kan je genieten van een hapje en een natje.

 

Is er tijdsregistratie voorzien en waar vinden we die terug?

Voor de 3.6 - 7 - 14 km is er tijdsregistratie voorzien, via het borstnummer die voortaan voorzien is van een chip wordt u tijd nauwkeurig geregistreerd en kan men deze op de website van www.kraftmanchronotiming.be onmiddellijk terug vinden.

 

We zijn vooraf ingeschreven, waar moeten we ons borstnummer ophalen?

Het borstnummer kan men de dag zelf ophalen bij de sectie ‘voorinschrijvingen x km’ tot 15 min vóór start van iedere reeks.


We hebben een gepersonaliseerde borstnummer gekregen, mogen wij die houden?

Ja, dit is een extra aandenken aan uw prestatie en Dwars Door Geluwe 2017. 

 

Wat is jullie bankrekeningnummer voor het betalen van de inschrijving van mijn zoon(s)/dochter(s) of groep?

Ons rekeningnummer is BE47 1431 0046 0880 op naam van FV Dwars Door Geluwe, gelieve altijd de naam/namen en reeks(en) te vermelden als bijschrift. OPGEPAST dit rekeningnummer is een nieuw rekening nummer in vergelijk met voorgaande jaren aangezien we een voltallig nieuw bestuur hebben moeten vormen.

 

 

 

HEB JEZELF NOG VRAGEN EN VIND JE ZE HIER NIET TERUG STUUR GERUST EEN MAILTJE NAAR -info@dwarsdoorgeluwe.be-